Blog

Ανασκόπηση

ΠΑΛΛΗΝΗ 2013

Ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία το εαρινό πρωτάθλημα της ΠΕΑΝΟ. Το πρωταθλημα έγινε όπως πάντα τη δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα, από την Πέμπτη 9/5/13 έως την Κυριακή 12/5/13, στις εγκαταστάσεις του Pallini Tennis Park στην Παλλήνη. Οι αγώνες έγιναν σε 3 εξαιρετικά γήπεδα Green set, Ολυμπιακών προδιαγραφών, των οποίων τα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεπερνούν και αυτά του US open και Australian open. Η διοργάνωση και η γραμματειακή υποστήριξη ήταν άψογη και η συνεργασία μεταξύ των διοργανωτών και συμμετεχόντων υποδειγματική. Υποδειγματική ήταν και η παρουσία όλων των παιχτών μέσα κι έξω από τα γήπεδα, με φιλική διάθεση και με σημαία το «ευ αγωνίζεσθαι» που είναι και η πεμπτουσία των αγώνων και του τουρνουά.
Παρά τις δυσκολίες των καιρών και τις  αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση, είχαμε πολλές συμμετοχές και δυο ευγενικούς χορηγούς. Ο πρώτος χορηγός μας για φέτος ήταν το mpd club και το «προνόμιο με κάρτα», μια κάρτα που προσφέρει εκπτώσεις και προνόμια όχι μόνον στην υγεία, αλλά και σε πάνω από 1200 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Ο δεύτερος η εταιρεία οδοντιατρικών υλικών MVDENTAL.
Είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε τέσσερα νέα μέλη , το Νάσο Γιαννουλόπουλο από τη Νάξο (και νέο πρωταθλητή μας), το Δημήτρη Βαμβουνάκη από την Ίο, το Μιχάλη Φλεβοτομά και το Γιώργο Κωστούρο από την Αθήνα.
 Αν και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδανικές, την πρώτη μέρα ο αέρας ξεπέρασε τα 7 μποφόρ και την τελευταία ημέρα των τελικών, έβρεξε τόσο, όσο να διακοπούν οι αγώνες για μία ώρα περίπου,το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε ομαλά. Έτσι, στα μονά αντρών, στη μικρή κατηγορία, βρέθημαν αντιμέτωποι ο Νάσος Γιαννουλόπουλος με τον Νίκο Τσέλιο. Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός, με ωραία rally και εντυπωσιακά winners κι απʼ τις δύο πλευρές. Επικράτησε ο Νάσος Γιαννουλόπουλος με 6- 4, 6-4 . Στη μεγάλη κατηγορία, στον τελικό βρέθηκαν αντιμέτωποι ο Γιώργος Μαραγκός με τον Αποστόλη Σκλαβενίτη. Ο αγώνας διακόπηκε εξʼ αιτίας της βροχής, αλλά οι φιναλίστ δεν πτοήθηκαν. Έπαιξαν δυνατά, με τον Αποστόλη Σκλαβενίτη να επικρατεί του Γιώργου Μαραγκού με 6- 3, 6- 1. Στα διπλά αντρών επικράτησαν οι Μητσιάς-Δράκος απέναντι στους Μαραγκό-Παπανδρέου με 6-4 , 6- 3. Στις γυναίκες, πρώτη νικήτρια στέφθηκε η Ελένη Μακρή, με 2 νίκες, δεύτερη η Δήμητρα Μπαμπαλούκα, με 1 νίκη και τρίτη η Αλεξάνδρα Ιωαννίδου. Τέλος, στα διπλά μικτά, πρώτοι νικητές ήταν οι Μακρή-Τσέλιος με 2 νίκες, δεύτεροι οι Μπαμπαλούκα-Γιαννουλόπουλος με 1 νίκη και τρίτοι οι Ιωαννίδου-Μπουζάνης.                 .
Στους θεατές πάντα ξεχωριστές παρουσίες, όπως ο μικρός Μάριος Μακρυνιώτης, ο οποίος μας κάνει νʼ αναρωτιώμαστε για το αν έχει κληρονομήσει απʼ τον πατέρα του κι άλλα ταλέντα εκτός απʼ το αγωνιστικό (καλλιτεχνικά γονίδια !!). Δε θα μπορούσε να λείπει και μία μασκώτ! Το θηλυκό κοκεράκι της Κατερίνας και του Ηλία που δεν παρέλειπε να γαυγίζει σε κάθε χειροκρότημα των θεατών στους εντυπωσιακούς πόντους!!!
Όλη αυτή η ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, κατέληξε σʼ ένα γλέντι το Σάββατο βράδυ τόσο απολαυστικό και διασκεδαστικό, που δεν είχε προηγούμενο. Κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αιχμαλοτίζοντας μέχρι και κάποιον φιναλίστ της επόμενης μέρας! Η βραδιά είχε ζωντανή μουσική, ευγενική χορηγία της Κας Εβίτας Παπανικολάου και του Κυρίου Γιαννη Ιατρού.  Στο πιάνο ο νεαρός Γιώργος  μάγεψε το ακροατήριο, τα δε μικρόφωνα, 3 στον αριθμό, αλλάζανε χέρια τόσο γρήγορα, που αποδείχτηκε για άλλη μια φορά πόσο πολυτάλαντη ομάδα είμαστε!!! Μόνιμος κάτοχος του ενός μικροφώνου ο Σταύρος Μακρυνιώτης, υπήρξε η καλλιτεχνική αποκάλυψη της βραδιάς.
Κάπως έτσι τελείωσε το εαρινό μας τουρνουά, με πολλά χαμόγελα και την ικανοποίηση ότι αντιστεκόμαστε στις αντιξοότητες της εποχής και στη μαζική κατάθλιψη που έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το τέλος του καλοκαιριού, για να υποδεχτούμε δυναμικά το φθινόπωρο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας, mpd club χάρις στον οποίο αποκτήσαμε την μπλούζα της ομάδας μας, και Mvdental που έδωσε 3 εκπτωτικά κουπόνια σε 3 τυχερούς συναδέλφους μετά από κλήρωση. Ένα τεράστιο ευχαριστώ, στην Κα Εβίτα Παπανικολάου και τον Κο Γιάννη Ιατρού, για την οργάνωση της καταπληκτικής βραδιάς, που θα μας μείνει αξέχαστη και τη στήριξή τους σε κάθε μας προσπάθεια. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη μας, χωρίς την παρουσία των οποίων δε θα υπήρχε η εταιρεία μας.
 
 
Το ΔΣ της ΠΕΑΝΟ

 

Διαβάστε περισσότερα