35ο Συνέδριο ΕΟΟ και τουρνουα τέννις

Αγαπητοί συνάδελφοι

Η οργανωτική επιτροπή του 35ου Συνεδρίου παράλληλα με τις εργασίες του, θα διοργανώσει αθλητικές  δραστηριότητες  που θα περιλαμβάνουν τουρνουά τένις και αγώνισμα δρόμου 5km σε μια όμορφη διαδρομή γύρω από το κάστρο και την παλιά πόλη της Ρόδου. Για την καλύτερη διοργάνωση των αθλητικών εκδηλώσεων θα σας παρακαλούσαμε να δηλώσετε μέχρι την 1/10/2015 την πρόθεση σας να συμμετάσχετε.

Όσον αφορά την συμμετοχή σας στο τουρνουά τένις αυτό θα γίνει στα ανανεωμένα γήπεδα του ξενοδοχείου RHODOS PALACE (επίστρωση με μοκέτα καλής ποιότητας) παράλληλα με τις εργασίες του συνεδρίου.

Ανάλογα με τις συμμετοχές θα μπορούν να γίνουν αγωνίσματα μονού και διπλού ανδρών/γυναικων η και μεικτού διπλού. Για την καλύτερη προετοιμασία και διοργάνωση του τουρνουά θα σας παρακαλούσαμε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την 1/10/2015 στο site της ΕΟΟ η στον Κο Παπαβασιλείου Γεώργιο εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου τηλ:.....694 533 26 94 e-mail geopap@dent.uoa.gr........................

Ονοματεπώνυμο

Ηλικία

τηλέφωνο

Συμμετοχή (μονό/διπλό)

 

 

 

 

 

Σημ. 1. Κάθε συνάδελφος αθλητής/τρια θα πρέπει να έχει μαζί του τον προσωπικό του εξοπλισμό.

         2. Από την Οργανωτική Επιτροπή θα χορηγηθούν οι μπάλες του τουρνουά.

         3. Υπεύθυνος των Αγώνων τένις θα είναι ο συνάδελφος και Γ.Γ. της ΠΕΑΝΟ κος Κ. Αθανασόπουλος

         4. Η απονομή των κυπέλων στους νικητές θα γίνει κατά την τελετή λήξης των εργασιών του συνεδρίου την Κυριακή 13/10/2015.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 35ου Π.Ο.Σ.

 

 

Καθηγητής Ιωάννης Ιατρού

Διευθυντής Κλινικής ΣΓΠΧ

Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ